Kardaanin tekeminen aloitettiin lyhentämällä Volvo 240:sen kardaanin etummaista putkea 20 cm. Päätimme sorvata sovituskappaleet molempiin päihin. Etummainen sovituskappale hitsataan Yamahan vetorattaaseen, takimmainen tulee taka-akselin ja kardaanin väliin.
Tällä tavalla tekemällä kardaanista tulee painava ja myös työtä oli paljon. Mutta saatiinpahan tehtyä yhdellä kertaa saatavilla olevista osista.Varmaan pari kiloa painava soviteläkkärä paikallaan kardaanin ja taka-akselin välissä.Etupään sovitepala pitäisi vielä kiinnittää rattaaseen, varmaan hitsaamista kokeilen.Kardaanin tukilaakerin kasasin Volvo 200- ja 700 sarjan osista. Osat olivat uusia mutta eivät sopineet suoraan. Kuvassa 1 vasemmalla ylhäällä 200-sarjan alkuperäinen, hyvin suuri tukilaakerin kumi. Oikealla ylhäällä paljon pienempi 700-sarjan tukikumi jossa liian iso keskireikä.
Kuvassa 2 isommasta kumista on irrotettu keskiosa joka tulee laakerin ympärille.
Kuvassa 3 laakeri on paikallaan 700-sarjan tukikumissa, irrotettu kumirinkula on laakerin ympärillä kasvattamassa läpimittaa. Kaipaa vielä hieman Sikafleksiä ja sitten voikin pultata paikalleen (tukikumin kehyksessä on M8 kierteet valmiina).Tukilaakeri paikallaan. Kuva apukuskin jalkatilan tienoilta (eli normiautossa tämä olisi kuskin puoli).Kardaanin etupätkä ja tukilaakeri kuljettajan puoleisen jalkatilan kohdalta. Etuputken kohdalla pari ylimääräistä pystyputkea jottei kardaanintynkä hakkaa jalkoja silpuksi - jos kardaani nimittäin katkeaa. Takapätkälle on samanlaiset suojaputket. Myös takajarruputki tulee samasta syystä sisätilaan eikä kardaanitunnelin. Jos kardaani katkeaa niin on mukava että edes jarrut toimii...

Nivelten sijoitus toisiinsa nähden taitaa olla vielä väärin tässä kuvassa.