Kuusakoskelta löytyi hyvää ja sopivan kovaa alumiinilevyä. Lieneekö ollut joku kyltti.
Kuvan professional-tyyppinen sirkkelipöytä valmistui alta kymmenen minuutin.
Alumiinia voi helposti leikellä hienohampaisella sirkkelinterällä, alkoholia kannattaa laittaa jäähdyttämään.Kylkipellit niitattuna ja "pulpetti" eli kojelautasysteemi rakenteilla. Yleensä pulpetti on lasikuitua mutta teen teräksestä että tulee painavampi, halvempi ja rumempi (eli linja pysyy tässä projektissa).
Pääosa pelleista tulee kiinni pop-niiteillä + sikafleksillä. Loput tulee peltiruuveilla kiinni että ne saa irti, mm. kuvassa pilkistävä kardaanitunnelin yläpinta.


Pulpetista tuli huvittava käppyrä. Peltisepän taidot on mulla ehkä huonoimmat hitsaamisen jälkeen. Pulpetin etureunaan tuli kapea lattasysteemi tukemaan konepeltiä.Ällistyttävä grilli-tutkielma alumiinipellistä. Vaikutteita on selvästi otettu 1500-luvulta (haarniskat) sekä 50-luvun traktoreista. Kuvasta ei ilmene että ritilä on vahvasti eteenpäin pullottava pallukka. Pelti on taivutettu vain kahdesta palasta, ainoastaan pieni pystypala on erillinen!
Toivottavasti tulee myöhemmintehtyä parempi... Voi olla ettei viitti kuitenkaan.Etupään alaosaan tulee takaa auki olevat pellit. Myös keulapalan ja kylkipalan väliin jää aukko. Etupäästä lyhyt kylkipala on helppo irrottaa, muuten varmaan kaikin puolin huono ratkaisu. Takapään aukko parantaa jäähdytystä ja pienentää painetta konehuoneessa ja auton alla. Samasta syystä keulan ilmanotto saisi olla niin pienikuin jäähdytystarve vain sallii.Autoon tulee vain yksi lokasuoja, pieni tynkä kuljettajan puolelle taakse. Takarengas pyörii aivan kuljettajan korvan vieressä joten renkaan riekaleet saattaisivat vahingoittaa kuljettajaa. Samoin "kaulaliina taka-akselin ympärillä"-tyyppinen onnettomuus olisi ikävää katsottavaa sivustaseuraajalle.
Lokasuoja muistuttaa epäilyttävän paljon Motonetissä myytävän laastipaljun pohjaa...Konepelti tulee 1.5mm alumiinista. Tuskaista leikellä peltisaksilla.Jos konepellin leikkaaminen oli hankalaa niin taivuttaminen on ainakin yksinään lähes mahdoton tehtävä. Taitaa jäädä pikkasen irvistämään voimien loppumisen takia.Tein pohjapanssarin 9mm vesivanerista. Tämän suksen varassa on hyvä liukua pitkin turva-alueita.
Laitoin tuommosen takavalon jos joskus tulee ajettua sateella. Lampussa on sisällä erikseen kytkettävä takavalo ja aina toiminnassa oleva jarruvalo.
Syyskuussa 2011 sain tarmonpuuskan ja aloin väsätä takapeltiä. Kimmokkeena oli romukaupasta löytynyt sopiva pala alumiinipeltiä.No tämmönen siitä tuli sitten.