Läjä ohjauksen osia Nissan Sunny N13:sta. Ohjausakseli on kevyen tuntuinen joten sitä voisi käyttää. Hammastanko on hidas mutta sitä pyöritellessä varmistui että etuvetoauton hammastanko sopii (tanko siirtyy etuakselin etupuolelle ja käännetään ylösalaisin jolloin saadaan takavetoautoon oikeanpuoleinen ohjaus).Tämmönen nyrkinkokoinen hammastanko tuli kokeeksi tilattua USAsta. Näitä käytetään pienissä hiekkakirpuissa ja mm. SAE-formuloissa. On aika pieni ja hento. Mutta nopea, n. 1,5 kierrosta laidasta laitaan. Kyllä rata-autossa saa nopea ohjaus olla. Pitää ainakin kokeilla tällä pystyykö noin nopealla ohjauksella yleensäkään ajamaan, rattikin on tarkoitus hommata alle 300 millinen...Istutin Nissanin ohjausakselin paikalleen. Ratti on siskon pojalta takavarikoitu 350 millinen - tuntuu epäkäytännöllisen suurelta.
Ratissa oli Fiatin keskiö. Leikkasin Nissanin alkuperäisestä ratista keskiosan booreineen irti ja hitsasin sen suoraan ralliratin keskiöön. Seuraavan ratin voi kiinnittää ruuveilla tähän samaan keskiöön.

Pikkuruisen hammastangon sijasta laitankin ilmeisesti Nissanin hammastangon paikalleen. Ohjauksen nopeuttamiseksi ostin USAsta käytetyn "steering quickenerin". Laite osoittautui aikamoiseksi möhkäleeksi, ollut aikaisemmin isossa jenkkiautossa. Sisällä on 2:1 ketjuvälitys joten ohjaus nopeutuu kertoimella 2. Näin ohjaukseen tulee n. 1.8 kierrosta (Nissanin hammastangon 3,7 kierrosta jaettuna kahdella).


Steering quickener ja hammastanko paikallaan. Kyllä kääntyy pyörät sähäkästi.