Tässä 6-piste turvavöiden sovittelua ennen penkin rakentamista. Laitan haaravyöt formulatyyliin sivuille kiinni koska myös tuleva penkki on formulatyyppinen. Lerppuun peltipohjaan olisi muutenkin vaikea rakentaa kestävää kiinnitystä. Takakiinnitys "solmulla" turvakaaren poikkiputken ympäri.
Jouduin ostamaan uudet vyöt kun käytettyjä ei heti löytynyt. Näissähän on sitten oikein voimassa olevat FIA-leimatkin vaikken semmosia tarvitsekaan.Tämä ensimmäinen penkki meni täysin pilalle mutta ajellaan nyt tällä kunnes jaksaa tehdä kunnollisen. Istuimen paikalle on laitettu säkki johon kaadetaan kaksikomponenttista vaahtoa ja istutaan päälle. Vaahto muotoutuu penkiksi.Pienen veistelyn jälkeen päällystin tekeleen mustalla ilmastointiteipillä. Ruma ja huono penkki on näin ollen valmis.
Vaihdoin turvavöiden takakiinnityksen rinnakkaiseksi. Jos takaputki olisi kauempana niin sitten vasta pitäisi laittaa ristiin (raja juuri tässä kohtaa eli n. 400mm).
Kaukalossa on aika tiivis tunnelma kun laittaa vyöt tiukalle. "Arm straps":it pitäisi vielä hommata, eli ranteisiin kiinnitettävät remelit jotka estävät käsien joutumisen turvakehikon ulkopuolelle.