Takatukivarret maalattuna.Panhard -tanko maalattuna.Lisäsin alempiin takatukivarsiin pituussäädön (kun säännöt sen kuulema sallii). Lähinnä tuolla voi säätää taka-akselin kardaaniliitynnän kulmaa ylös-alas suunnassa. Säätö saattaa olla tarpeen, tila akselille on minimaalinen.
Säätö on tehty hitsaamalla M16 jatkomutteri tukivarren putkeen. Sen sisällä M16 kierretangon pätkä joka muodostaa tukivarren takapään.Panhard -tanko paikallaan, samoin kuin takatukivarretkin vaikkei niitä paljon näy. Ei sattunut panhard ihan vaakatasoon mutta annetaan nyt siinä kohtaa hieman tasoitusta sitten. Takajousien jäykkyys 140 lbs/tuuma. Jännä nähdä sopiiko jousien pituus kun kaikki paino on paikallaan - vähän lyhyenpuoleiset otin riskillä.


Laitoin taka-akselillekin ulosjouston rajoittimet. Tarkoitus on aloittaa kokeilut 10-20 mm ulosjoustolla (etupäähän tuleekin sitten 0 mm).Oheisessa kuvassa näkyy toteutus tarkemmin. Kun haluttu ulosjousto on saavutettu, alkaa akseli roikkua kuormaliinan pätkän varassa. Säätö vanttiruuvilla.